honkalomat logo lr

TULE JA NAUTI

honkalomat

MÄNTYHARJU

Mökkien vuokraehdot

Ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen maksamalla vähintään ennakkomaksun.

VARAAMINEN JA MAKSAMINEN
Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus, jossa on lomakohteen nimi, omistajan nimi- ja osoitetiedot,
ajo-ohjeet Honkasen tilalle sekä tilitiedot vuokran maksua varten. Nämä tiedot lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun, 25-30 % vuokrasta, eräpäivään mennessä.
Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin neljä (4) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen loman alkua tai sopimuksen mukaan.

Ellei ennakkomaksua tai loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, on Honkalomilla
oikeus perua varaus.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN
Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti, kirje). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Honkalomille. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään ennakkomaksu.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Honkalomilta maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

OMISTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force major), Honkalomat voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Honkalomilta maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA
Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen omistajalle joko puhelimitse tai muutoin ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntaihin klo 12.00 saakka tai sopimuksen mukaan. Mökkien viikko- ja vkl-vuokraan kuuluu loma-asunnon, saunan ja veneen vapaa käyttöoikeus.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, polttoaine (polttopuut ja sähkö) lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelun voi myös ostaa vuokraisänniltä. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 80 € suuruinen siivousmaksu.
Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

VAHINKOJEN KORVAUKSET
Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

VALITUKSET
Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan omistajalle.